Sla navigatie over
defaultHeaderImg

Organisatie GK

De Gregoriaanse Kringen functioneren onder de paraplu van de ACG, met uitzondering van die in Nijmegen, waar de Kring deel uitmaakt van het aanbod van het Gregoriaans Instituut Nijmegen. Sommige Kringen werken met een knipkaart, bij andere wordt (vooral in het begin) contant betaald. De prijs kan verschillen tussen Kringen. De knipkaart voor de Kring in Utrecht is op de ‘Bijeenkomsten pagina’ te bestellen. De Nijmeegse knipkaart is hier verkrijgbaar.

Deelnemers aan de Gregoriaanse Kringen wordt bovendien gevraagd donateur te worden voor een bedrag van € 100 per jaar. Met deze donaties kan de continuïteit van de bestaande Kringen gewaarborgd worden en kunnen nieuwe Kringen worden opgezet. De donatie is vanwege de ANBI-status van de ACG fiscaal aftrekbaar.

Alle Kringsessies worden op deze website aangekondigd, en staan bij elkaar op de Agenda Gregoriaanse Kringen.

Nieuwe Kringen & contact
Initiatieven tot de start van nieuwe Gregoriaanse Kringen zijn zeer welkom.
Met ongeveer 18 deelnemers is een Kring levensvatbaar. Onder voorwaarden kan een nieuwe groep ook met minder deelnemers van start gaan. Voor meer informatie:
Wilko Brouwers, E: info@wilkobrouwers.nl / T: 040 – 2218421 / M: 06 – 11098229 / https://www.wilkobrouwers.nl

Uitgelicht

Zie Nieuws voor cursussen en workshops.

Van de Dag van het Gregoriaans (7 okt) zijn nu de Lezingen beschikbaar.

Bij Artikelen staat een verslag van het NGF2023.

Steun de instandhouding van de bestaande Gregoriaanse Kringen en de oprichting van nieuwe door een bijdrage van € 100 per jaar

Organisatie GK