Sla navigatie over
defaultHeaderImg

GK Den Bosch

De Gregoriaanse Kring Den Bosch is een vaste groep van ongeveer 15 – 20 mensen die maandelijks een zaterdagmiddag bij elkaar komen om gregoriaans te zingen. Er is geen ander doel dan de zangmiddag zelf: geen uitvoeringen en geen verplichtingen. We studeren een aantal gezangen in en zingen deze aan het eind van de middag nog een keer allemaal achter elkaar. De Kring staat onder leiding van afwisselend Wilko Brouwers en Reinier Wakelkamp.

We werken in Den Bosch nog niet met een knipkaart, dus de betaling is per keer € 12,50.

De volgende bijeenkomsten zijn gepland:

  • 4 maart 2023 o.l.v. Reinier Wakelkamp
  • 1 april 2023 o.l.v. Wilko Brouwers
  • 6 mei 2023 o.l.v. Reinier Wakelkamp
  • 10 juni 2023: landelijke Kringbijeenkomst in het kader van het Gregoriaans Festival in Den Bosch (12:30 u tot 14:30 u). Daarna mogelijkheid tot deelname aan gezongen Vespers o.l.v. Hugo Brangers

Steun de instandhouding van de bestaande Gregoriaanse Kringen en de oprichting van nieuwe door een donatie van € 100 per jaar.

De donatie is vanwege de ANBI-status van de ACG fiscaal aftrekbaar.


Organisatie:
Stichting Amici Cantus Gregoriani
Website: Het Gregoriaans Platform Nederland

Locatie: Toevluchtkerk, Zuiderparkweg 46, 5216 HC ‘s-Hertogenbosch

Uitgelicht

Landelijke bijeenkomst van de Gregoriaanse Kringen op 10 juni 12.30u - 14.30u tijdens het Gregoriaans Festival in Den Bosch!

Steun de instandhouding van de bestaande Gregoriaanse Kringen en de oprichting van nieuwe door een bijdrage van € 100 per jaar

GK Den Bosch