Sla navigatie over
defaultHeaderImg

Bijeenkomsten

De Gregoriaanse Kring (GK) is een landelijk netwerk van maandelijkse gregoriaanse zangbijeenkomsten, die in steeds meer steden navolging vindt. Zo zijn er de Gregoriaanse Kring Utrecht, de Gregoriaanse Kring Culemborg, de Gregoriaanse Kring Den Bosch, de Gregoriaanse Kring Groningen, de Gregoriaanse Kring Eindhoven, de Gregoriaanse Kring Rotterdam, de Gregoriaanse Kring Nijmegen, de Gregoriaanse Kring Bloemendaal en Kringen in Amsterdam en Helmond.

Je kunt vrijblijvend een keer mee komen zingen; mocht je je daarna willen aansluiten, dan kun je een knipkaart voor 4 bijeenkomsten kopen. Op die manier waarborgen we enerzijds continuïteit in de groep, maar is het ook geen probleem als je er een keer niet bij bent, want dan betaal je dus ook niet.

Nieuws voor alle Kringen: op zaterdag 10 juni is er een Landelijke Kringbijeenkomst van 12.30u – 14.30u in de Grote Kerk tijdens het Gregoriaans Festival in Den Bosch!

Uitgelicht

Landelijke bijeenkomst van de Gregoriaanse Kringen op 10 juni 12.30u - 14.30u tijdens het Gregoriaans Festival in Den Bosch!

Steun de instandhouding van de bestaande Gregoriaanse Kringen en de oprichting van nieuwe door een bijdrage van € 100 per jaar

Bijeenkomsten

GK Helmond