Sla navigatie over
defaultHeaderImg

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomercursus Gregoriaans 2024 / Summercourse in Gregorian Chant 2024

19 augustus 09:00 23 augustus 17:00

De zomercursus Gregoriaans wordt van maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus 2024 gehouden in de Kloosterkerk in Den Haag. De cursusleiding is ook dit jaar weer in handen van Anthony Zielhorst. U kunt zich de hele week onderdompelen in het gregoriaans onder leiding van bevlogen en ervaren docenten zoals Joachim Kelecom, Jaan-Eik Tulve, Eugeen Liven d’ Abelardo en Rens Tienstra. Ook staan er lezingen en concerten op het programma. 

Voor wie is de zomercursus? We werken tijdens de cursus met 4 groepen: beginnen en ervaren zangers en beginnende en ervaren dirigenten. 

Wat zijn de kosten? Hoe meer deelnemers er zijn, hoe lager we de kosten kunnen houden. We hopen in elke groep tenminste 15 deelnemers te begroeten. Houdt u rekening met een bedrag van circa 750 euro voor de hele week, inclusief eten en drinken en avondprogramma. Voor muziekstudenten gelden aangepaste tarieven. 

Vooraanmelding: Om op korte termijn locatie, catering en docenten officieel te kunnen vastleggen willen we graag weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Uw vooraanmelding verplicht u nog tot niets. We bieden u bij vooraanmelding tot 31 januari 2024 een gereduceerd tarief van € 650,- aan.

Uw vooraanmelding voor de cursus kunt u via e-mail sturen naar Monique van DijkU wordt dan via haar op de hoogte gehouden van de voortgang.

Zie de laatste info en details

Uitgelicht 

De Kring Culemborg gaat van start op 20 januari!

Vooraanmelding Zomercursus Gregoriaans

Zie Nieuws voor cursussen en workshops.

Van de Dag van het Gregoriaans (7 okt) zijn nu de Lezingen beschikbaar.

Bij Artikelen staat een verslag van het NGF2023.