Sla navigatie over
defaultHeaderImg

GK Helmond

Op zondag 23 april om 15.00 uur ontvangt dirigent Jos Leenen graag belangstellenden in de St. Jozefkerk in Helmond om kennis te maken met de Gregoriaanse Kring Helmond en samen zingend aan de slag te gaan. Deze eerste bijeenkomst is vrij toegankelijk. Naar ervaring en achtergrond wordt niet gevraagd. De geroutineerde zanger is net zo welkom als wie zich een onbeschreven blad waant. Het enige wat tot aanbeveling strekt, is open staan voor het gebodene.

De kerk is open vanaf 14.45 uur en om 16.30 uur sluit deze eerste kennismaking. Voor wie het naar meer smaakt, kan aangeven wel te voelen voor volgende maandelijkse kringen. De kerk is tijdens de kringactiviteit vrij toegankelijk voor toehoorders.  

Nadere informatie en aanmelding:  www.sintjozefkoorhelmond.nl/gregoriaanse-kring-helmond

Ook op Zaterdag 10 juni 2023: landelijke Kringbijeenkomst in het kader van het Gregoriaans Festival in Den Bosch (12:30 u tot 14:30 u). Daarna mogelijkheid tot deelname aan gezongen Vespers o.l.v. Hugo Brangers


Steun de instandhouding van de bestaande Gregoriaanse Kringen en de oprichting van nieuwe door een donatie van € 100 per jaar.

De donatie is vanwege de ANBI-status van de ACG fiscaal aftrekbaar.


Organisatie:
Stichting Amici Cantus Gregoriani
Website: Het Gregoriaans Platform Nederland

Locatie:
St Jozefkerk, Tolpost 1, 5701 HC Helmond

Uitgelicht

Landelijke bijeenkomst van de Gregoriaanse Kringen op 10 juni 12.30u - 14.30u tijdens het Gregoriaans Festival in Den Bosch!

Steun de instandhouding van de bestaande Gregoriaanse Kringen en de oprichting van nieuwe door een bijdrage van € 100 per jaar

GK Helmond